Search
Close this search box.
ethaae_Pistopoiimeno_Programma_Spoudon

Δίκτυο Αποφοίτων

Δίκτυο Αποφοίτων
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών

Δίκτυο Αποφοίτων Τμήματος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Καλωσορίσατε στη σελίδα του Δικτύου των Αποφοίτων μας!

Αν έχετε αποφοιτήσει από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να συνδεθείτε μαζί μας.

Λειτουργία και στόχοι του Δικτύου Αποφοίτων

  • Αρχικά, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη σύντομη Φόρμα Εγγραφής, η οποία περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, κάποια βιογραφικά στοιχεία και πληροφορίες σε σχέση με το πτυχίο Ψυχολογίας.
  • Στη συνέχεια, η Επιτροπή Δικτύου Αποφοίτων του Τμήματος θα διασταυρώσει τα στοιχεία που συμπληρώσατε, βασιζόμενη στο αρχείο της Γραμματείας. Μετά την έγκυρη διασταύρωση, η Επιτροπή θα σας αποστείλει email επιβεβαίωσης για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, θεωρείστε μέλος του Δικτύου Αποφοίτων του Τμήματος Ψυχολογίας.
  • Η Επιτροπή Δικτύου Αποφοίτων έχει την ευθύνη για τη διαφύλαξη των προσωπικών στοιχείων των εγγεγραμμένων μελών του Δικτύου Αποφοίτων, τα οποία δεν δημοσιοποιούνται.
  • Η επικοινωνία της Επιτροπής Δικτύου Αποφοίτων με τα εγγεγραμμένα μέλη μπορεί να αφορά σε δράσεις του Δικτύου Αποφοίτων, όπως η δημιουργία ομάδας συζητήσεων σε διαδικτυακή πλατφόρμα, φόρουμ επικοινωνίας μεταξύ των μελών του Δικτύου ή ενδεχόμενες διοργανώσεις δια ζώσης συναντήσεων. Επίσης, μπορεί να αφορά σε ενημερώσεις των μελών του Δικτύου για δράσεις του Τμήματος Ψυχολογίας, όπως η διοργάνωση ημερίδων ή συνεδρίων.
  • Στόχος του Δικτύου Αποφοίτων είναι να δημιουργηθεί μια δυναμική κοινότητα, όπου θα συνυπάρχουν, θα ενημερώνονται και θα αλληλεπιδρούν οι απόφοιτοί/ες μας, με τη φιλοδοξία να αποτελέσει ένα ισχυρό δίκτυο επαγγελματικής αλληλεπίδρασης.

Για να μεταβείτε στη Φόρμα Εγγραφής πατήστε εδώ

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Εκ μέρους του Τμήματος Ψυχολογίας

Η Επιτροπή Δικτύου Αποφοίτων του Τμήματος
Γ. Γκαντώνα (Συντονίστρια)
Α. Καλτσούδα
Σ. Νικολακόπουλος
Γ. Σιούλα
Β. Τσιάλιου
(Συνέλευση Τμήματος υπ. αριθμ. 110/04.10.2023)

Μετάβαση στο περιεχόμενο