Search
Close this search box.
favicon2
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Για την υλοποίηση της Πρακτικής Άσκησης, είναι απαραίτητα τα ατομικά σας στοιχεία (δηλ. ΑΔΤ, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ), συμπεριλαμβανομένου του Αριθμού Μητρώου Ασφαλισμένου (ΑΜΑ) στον ΕΦΚΑ, ανεξάρτητα αν έχετε Ελληνική ή άλλη υπηκοότητα.

  • Αν έχετε απογραφεί στο Μητρώο Δικαιούχων Ασφάλισης (δηλ. αν εργάζεστε στην Ελλάδα ή έχετε εργαστεί στο παρελθόν), τότε διαθέτετε ήδη ΑΜΑ. Θα χρειαστεί να εισέλθετε στον ιστότοπο e-ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (Μισθωτοί), να επιλέξετε «Βεβαίωση Απογραφής» (θα συνδεθείτε με κωδικούς TAXISNET) και να την εκτυπώσετε. Ο ΑΜΑ αναγράφεται  ως Αριθμός  Συστήματος  e-ΕΦΚΑ.
  • Αν δεν έχετε απογραφεί στο Μητρώο Δικαιούχων Ασφάλισης (δηλ. αν δεν έχετε εργαστεί ποτέ), τότε πιθανότατα δεν διαθέτετε ΑΜΑ. Θα χρειαστεί να απευθυνθείτε σε οποιαδήποτε Περιφερειακό Υποκατάστημα Μισθωτών ή Τοπική Διεύθυνση  ΕΦΚΑ, προσκομίζοντας ορισμένα δικαιολογητικά. Για αναλυτικές πληροφορίες, ας επισκεφτείτε τον ιστότοπο e-ΕΦΚΑ (https://www.efka.gov.gr/el/menoy/sychnes-eroteseis-kai-apanteseis/asphalise-eisphores/metroo-asphalismenon).

Ας έχετε υπόψη ότι θα πρέπει να καταγράψετε με ΑΚΡΙΒΕΙΑ όλα τα ατομικά σας στοιχεία στο Ερωτηματολόγιο Διερεύνησης Φορέα, το οποίο θα σταλεί στον ακαδημαϊκό σας λογαριασμό email αμέσως μετά την ολοκλήρωση του υποχρεωτικού Σεμιναρίου προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση.

Πληροφορίες Ανακοίνωσης

Σημαντική ημερομηνία:

Σχετικός σύνδεσμός:

Συνημμένα αρχεία​:

No data was found
Μετάβαση στο περιεχόμενο