Search
Close this search box.
favicon2
Δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων από τους φοιτητές των Α.Ε.Ι. για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025

Οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων από τους φοιτητές των Α.Ε.Ι. για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025 μπορούν να αρχίσουν από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2024.

Αντίστοιχα, η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2024. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες διδακτικών συγγραμμάτων (βλ. σχετικό εγγραφο: https://eudoxus.gr/Files/Dianomi_Xeimerinou_2024_25.pdf )

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο Τμήμα Ψυχολογίας, διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη με τελευταία ημέρα υποβολής των δηλώσεων μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο 2024-2025, τη Δευτέρα 21.10.2024 και ώρα Ελλάδος 23:59, και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (https://eudoxus.gr/contact). Εάν έχετε απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο σύνδεσμο http://eudoxus.gr/OnlineReport

Πληροφορίες Ανακοίνωσης

Σημαντική ημερομηνία:

Σχετικός σύνδεσμός:

Συνημμένα αρχεία​:

No data was found
Μετάβαση στο περιεχόμενο