Ανακοινώσεις Γραμματείας Σημαντικές Ανακοινώσεις

Σημαντική Ανακοίνωση – Έναρξη Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου ΑΕ 2020-2021

– Όσον αφορά στα μαθήματα του 2ου, 3ου και 4ου έτους φοίτησης, η έναρξή τους, βάσει του ωρολόγιου προγράμματος για το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021, θα γίνει τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020.

Εξαιρούνται τα μαθήματα που θα διδαχθούν από διδάσκοντες του προγράμματος Απόκτησης Ακαδημαϊκής Εμπειρίας για την έναρξη των οποίων θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

—————————————————————————————————

 

– Όσον αφορά στα μαθήματα του 1ου έτους φοίτησης, η έναρξή τους, βάσει του ωρολόγιου προγράμματος για το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021, θα γίνει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020.

Παρακαλούνται οι πρωτοετείς φοιτητές να επικοινωνούν με τη Γραμματεία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 5 – 9 Οκτωβρίου, ώστε να ενημερωθούν για τη διαδικασία απόκτησης των ακαδημαϊκών κωδικών τους, οι οποίοι θα τους επιτρέψουν να εγκαταστήσουν το λογισμικό που χρησιμοποιείται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για τη διεξαγωγή των εξ’ αποστάσεως μαθημάτων.

—————————————————————————————————-

 

 

– Τα μαθήματα έως και τις 26 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Για τον τρόπο διδασκαλίας των μαθημάτων έπειτα από την 26η Οκτωβρίου θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του Τμήματος για την ενημέρωσή σας.