Ανακοινώσεις Γραμματείας Σημαντικές Ανακοινώσεις

Πληροφορίες για πρωτοετείς φοιτητές/τριες (Εγγραφές, Μετεγγραφές, Σίτιση, Στέγαση)  

 

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές/τριες,

 

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο Τμήμα Ψυχολογίας, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και να σας συγχαρούμε για την επιτυχία εισαγωγής σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που όλοι μας αντιμετωπίζουμε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ορισμένα θέματα που σας αφορούν:

Οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών θα γίνουν μετά από τη σχετική απόφαση/εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων η οποία, θα ανακοινωθεί και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (συνήθως ανακοινώνεται περί τα μέσα Σεπτεμβρίου). Παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα του Τμήματος Ψυχολογίας (htpps://psychology.uoi.gr) αλλά και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (www.uoi.gr) για ειδικότερες πληροφορίες, μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου.

Οι μετεγγραφές των φοιτητών πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα που ορίζει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και ανακοινώνεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οι μετεγγραφές πραγματοποιούνται με ενιαίο τρόπο για όλα τα Τμήματα των Πανεπιστημίων μέσω πληροφοριακού συστήματος που θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (www.minedu.gov.gr) μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών/τριών.

Όσον αφορά τη σίτιση και στέγαση των φοιτητών, μπορείτε να απευθύνετε τις ερωτήσεις σας στη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου μας

(https://www.uoi.gr/panepistimiaki-zoi/foititiki-merimna/).
Από τη Γραμματεία