Ανακοινώσεις Μαθημάτων

Ανακοίνωση για την συμμετοχή στην προφορική εξέταση του μαθήματος «Αγγλικά Ι» (ΞΓ101) στην εμβόλιμη εξεταστική του Ιουνίου 2020.

Η προφορική εξέταση των επί πτυχίω φοιτητών του Τμήματος Ψυχολογίας στο μάθημα «Αγγλικά Ι» (ΞΓ101) θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης MS-Teams, την Τετάρτη 17-6-2020, ώρα: 15:00-16:00, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Ο κωδικός της αίθουσας εξέτασης είναι: 6rt0m4a

Για τη για τη συμμετοχή στην παραπάνω εξέταση απαραίτητες προϋποθέσεις αποτελούν:

(α) να  έχει  ήδη  πραγματοποιηθεί  ηλεκτρονική  δήλωση  του μαθήματος  στο φοιτητολόγιο (classweb.uoi.gr) μέσα στις ημερομηνίες που είχαν ανακοινωθεί από το Τμήμα.

(β) οι φοιτητές vα  διαθέτουν  μέσω  του  ιδρυματικού  λογαριασμού  ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου(username@uoi.gr), πρόσβαση στην πλατφόρμα MS-Teams του Πανεπιστημίου μας, και δυνατότητα σύνδεσης στο MS-Teams με χρήση κάμερας και μικροφώνου.

Σχετική ανακοίνωση έχει αναρτηθεί και στη σελίδα του μαθήματος στην πλατφόρμα Ecourse. Παρακαλούνται οι φοιτητές να επισκέπτονται την σελίδα του μαθήματος στην πλατφόρμα Ecourse για τυχόν νεότερες ανακοινώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις εξετάσεις: https://www.uoi.gr/wp-content/uploads/2020/06/f0-proypotheseis_gia_foitites.pdf

O διδάσκων

Ι. Τσιπλακίδης